Mångfaldsboost
Standup föreläsning - mångfald som underhållning

Slaktovegetarian

Påskliljan

Kan du gissa vilken minoritet jag representerar?
- Jag är skåning!

Detta är min kortaste "föreläsning" där jag har samlat de roligaste bitarna från mina föreläsningar till en sorts standup-föreläsning - eller en mångfaldsboost, om man så vill.

Vardagen är full av märkligheter, men vi reagerar inte eftersom vi märkligt nog lärt oss, att vissa märkligheter inte är lika märkliga som andra märkligheter. Detta har att göra med alla de osynliga normer och värderingar som styr våra liv och hindrar oss från att tänka logiskt. Och det är just i mötet mellan normer och och det vi tror är logik, som det uppstår många dråpliga och roliga situationer.

Det blir många goda skratt när vi känner igen våra egna fördomar, felprogrammeringar och feltänk. Den här standup-föreläsningen passar bra när du vill ha underhållning med mycket skratt och ett meningsfullt budskap. Kanske efter maten på en kongress, för att få igång konferensdeltagarna en tidig morgon, eller för att knyta ihop säcken efter en tänkvärd dag. Allt som är värt att ta på allvar är också värt att skämta om!

I avtalet ingår ett ex av min bok ”Från Man till Människa”. Behöver du fler böcker ska du få ett bra pris.

Läs mer om boken "Från Man till Människa" här

Teknikbehov

För att det ska bli en riktigt bra föreläsning behöver jag detta

Reklammaterial

Finns under fliken "Reklam & PR".

Ladda ned reklamtext
Ladda ned bilder
Ladda ned affischer

Läs mer om Sara Standup

Metro
Läs artikel om Metro

Fyll i namn, e-post samt ditt meddelande och skicka sedan formuläret så kontaktar vi dig inom kort.